torsdag 17 september 2009

Nystart

Att flytta till hus är nog det bästa vi har gjort! Det har gett oss en perfekt nystart och mycket har ändrats på kort tid. Efter den värsta sommaren i våra liv så kändes tiden många gånger oändlig o kanske vågade vi inte hoppas o längta fullt ut. Inte som vi skulle ha gjort om allt hade gått bra innan. Men nu känner jag att tack vare flytten så har vi hittat nya spår att följa. Vi har mer ork o mer glädje. Nu är inte varje dag en kamp. Nu är det bara vissa dagar som är tyngre men de är ändå lättare än hur det var från början.

Jag har till och med glömt att sakna vår fantastiska utsikt som vi hade i lägenheten. Den har vi inte här men allt annat väger upp det. Sen har vi hittat några småfel i huset som vi inte visste om men man får ju räkna med sånt när huset faktsikt inte är nybyggt. o vi betalade ett bra pris ändå. hade vart värre om vi betalt mer o fått ett skrutthus. som vissa av de vi tittade på. i vissa hus var det så hemskt att vi fick rysningar.

Vi har även firat vår första bröllopsdag. D jobbade först men sen gick vi på en av våra favorit restauranger i stan.

Nu är jag hungrig så måste komma på nåt att äta.

kram

3 kommentarer:

Malin sa...

Hoppas det inte är fel på huset som kostar skjortan! Kanske går att ta det på dålda fel?

Hoppas ni har det bra?!
Kram från oss

Bubbela sa...

Nä inte dolda fel. Bara smågrejer. som att badkaret har en knepig lutning... haha... men om vi fixar badrummet nångång så tar vi säkert bort badkaret så då spelar ju inte det nån roll.

M sa...

Jaha ok! Då är jag med! Kram på er